Jan Bouckaertstraat 20
8790 Waregem

Maandag tot vrijdag: 08u30 - 12u00 en 13u30 - 18u00

Zaterdag: 09u00 - 12u00

Buiten deze uren op afspraak.
7 op 7 bereikbaar.

Door discreet te werken, hebben we met onze klanten een vertrouwensrelatie opgebouwd.

Als familiekantoor met uitvalsbasis te Waregem hebben we meer dan 40 jaar ervaring. Door die referenties zijn we gegroeid tot dé specialist in bemiddeling bij verkoop en verhuur van exclusieve eigendommen, projecten en industrieel vastgoed.

Discretie en persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel.

Onze jarenlange ervaring heeft ons op elke locatie in West– en Oost-Vlaanderen tal van persoonlijke referenties opgeleverd. Door op een discrete manier te werken, hebben we met onze klanten een vertrouwensrelatie opgebouwd.

Gregory

Een echte Millennial. Sinds het jaar 2000 versterkt Gregory het Dochy-team met zijn ongeëvenaarde passie voor vastgoed en mensen. Steeds goedlachs en vol energie, een op en top Waregems raspaard. Verkoop en verhuur neemt hij heel persoonlijk. Met de klanten bouwt hij veelal een levenslange vertrouwensband op. Indien niet onderweg, staat de deur van ons kantoor letterlijk open voor een vertrouwelijke babbel met koffie.

Gregory is echtgenoot van Inge en vader van 2 prachtige enthousiaste dochters. Tijdens de weinig vrije momenten is hij actief bij Ambassador Club Waregem, houdt van tafelen / cultuur / golf met vrienden, maar is vooral echt full time bezig met zijn job.

Anthony

Als jongste telg van de familie werd vastgoed steeds met de paplepel ingegeven; na zijn vastgoedstudies deed hij de nodige ervaring op in de Brusselse real estate markt, om vervolgens in 2011 toe te treden tot het familiebedrijf. Zijn thuisbasis vond hij in het glooiende Kruisem, waar hij met zijn echtgenote Anne-Cathérine een schitterend gezin opbouwde met hun 3 jonge dochters.

Vrienden en kennissen zullen Anthony omschrijven als een perfectionist; zowel in het gezinsleven als op professioneel vlak haalt hij steeds het maximum uit zijn activiteiten. Zo wordt u te allen tijde op uw wenken bediend tijdens het verkoop- of verhuurproces.

Ludovic

Sterk onderbouwde dossiers zijn één van de hoekstenen van Immo Dochy. Ludovic studeerde rechten aan de VUB, zijn juridische achtergrond is tot op de dag van vandaag een meerwaarde voor het kantoor.

Sinds enkele jaren woont hij met zijn echtgenote Nathalie in Kortrijk, samen met hun 2 kids Victor en Gisèle. Avontuurlijke uitdagingen zijn hem niet vreemd! Beklimming van de Mont Blanc of de Kilimanjaro, een weekje in de Zweedse wildernis of toch gewoon met de oldtimer op stap.

Eric

De Pater Familias. Samen met zijn echtgenote Marie-Christine hielden zij in 1978 Immo Dochy boven de doopvont. Na 45 jaar in het vak heeft hij de belangrijkste bagage op zak: Ervaring. Onnoemelijk veel mensen in zijn carrière deden al beroep op deze expertise, vele eigendommen verwisselden van eigenaar middels zijn bemiddeling.

Na al die jaren is Eric nog steeds de rots in de branding, op elk moment paraat met raad en daad. In de vrije uurtjes kom je Eric wel al eens tegen op het golfterrein of ergens in één van de vele toprestaurants die onze streek rijk is.

Immo Dochy,
méér dan 40 jaar ervaring.

Wij vinden het onze morele plicht om mensen meteen goed te informeren en duidelijkheid te scheppen in een dossier. Een vlotte verkoop begint namelijk al met een correcte waardebepaling. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting, om zodoende de marktconforme prijs van uw vastgoed te bepalen. Het gaat daarbij niet enkel om villa's en landhuizen, maar ook appartementen, nieuwbouw, woningen, bedrijfs- en beleggingsvastgoed.

Als gevestigde vastgoedmakelaar zijn we een meerwaarde voor zowel koper als verkoper. Door de expertise van elk van onze teamleden krijgt elke klant een persoonlijke service.

We gaan geen moeilijke dossiers uit de weg: grote panden of zonevreemde woningen vergen heel veel marktkennis, ervaring en gedrevenheid en zijn voor ons een uitdaging om het telkens tot een goed einde te brengen.

Verkopen met Immo Dochy?

Immo Dochy werkt volgens het principe 'no cure, no pay'.
Met andere woorden, we stellen alles in het werk om de geschikte koper te vinden voor uw vastgoed, waarbij er enkel een commissieloon verschuldigd is bij realisatie van de verkoop.

We beschikken over een uitgebreide database van potentiële kopers en voeren op gepaste, afgesproken wijze publiciteit.

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende waardebepaling of een informeel gesprek.

Immo Dochy BVBA is erkend lid van BIV (nrs. 204851, 504257, 506080) en CIB.

In 1977 startten Christine en Eric Dochy Immo Dochy op. Elke uitbreiding van het team is een belangrijke stap vooruit geweest. Toen eerst Gregory Merlier (2000) en later de zonen Ludovic (2007, jurist) en Anthony (2011) het team versterkten, voelden we meteen de progressie in de uitbreiding van de vastgoedportefeuille, maar zeker ook in een nóg betere opvolging en begeleiding van de klanten. Immo Dochy kiest er bewust voor dat elk lid van het team alle aspecten tot in de puntjes beheerst.

Op die manier kunnen we de mensen ten allen tijde verder helpen, 7 op 7, met kennis, gedrevenheid en in discretie. Dat is één van onze grote sterktes geworden door de jaren heen.