Door discreet te werken, hebben we met onze klanten een vertrouwensrelatie opgebouwd.

Als familiekantoor met uitvalsbasis te Waregem hebben we meer dan 40 jaar ervaring. Door die referenties zijn we gegroeid tot dé specialist in bemiddeling bij verkoop en verhuur van exclusieve eigendommen, projecten en industrieel vastgoed.

Discretie en persoonlijke service dragen wij hoog in het vaandel.

Onze jarenlange ervaring heeft ons op elke locatie in West– en Oost-Vlaanderen tal van persoonlijke referenties opgeleverd. Door op een discrete manier te werken, hebben we met onze klanten een vertrouwensrelatie opgebouwd

Meer dan 40 jaar ervaring

Wij vinden het onze morele plicht om mensen meteen goed te informeren en duidelijkheid te scheppen in een dossier. Een vlotte verkoop begint namelijk al met een correcte waardebepaling. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting, om zodoende de marktconforme prijs van uw vastgoed te bepalen. Het gaat daarbij niet enkel om villa's en landhuizen, maar ook appartementen, nieuwbouw, woningen, bedrijfs- en beleggingsvastgoed.

Als gevestigde vastgoedmakelaar zijn we een meerwaarde voor zowel koper als verkoper. Door de stielkennis van elk van onze teamleden krijgt elke klant een persoonlijke service.

We gaan geen moeilijke dossiers uit de weg: grote panden of zonevreemde woningen vergen heel veel marktkennis, ervaring en gedrevenheid en zijn voor ons een uitdaging om het telkens tot een goed einde te brengen.
In 1977 startten Christine en Eric Dochy Immo Dochy op. Elke uitbreiding van het team is een belangrijke stap vooruit geweest.

Toen eerst Gregory Merlier (2000) en later de zonen Ludovic (2007, jurist) en Anthony (2011) het team versterkten, voelden we meteen de progressie in de uitbreiding van de vastgoedportefeuille, maar zeker ook in een nóg betere opvolging en begeleiding van de klanten.
Immo Dochy kiest er bewust voor dat elk lid van het team alle aspecten tot in de puntjes beheerst.

Op die manier kunnen we de mensen ten allen tijde verder helpen, 7 op 7, met kennis, gedrevenheid en in discretie.

Dat is één van onze grote sterktes geworden door de jaren heen.

Verkopen met Immo Dochy?


Immo Dochy werkt volgens het principe 'no cure, no pay'. Met andere woorden, we stellen alles in het werk om de geschikte koper te vinden voor uw vastgoed, waarbij er enkel een commissieloon verschuldigd is bij realisatie van de verkoop. We beschikken over een uitgebreide database van potentiële kopers en voeren op gepaste, afgesproken wijze publiciteit. Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende waardebepaling of een informeel gesprek.

Immo Dochy BVBA is erkend lid van BIV (nrs. 204851, 504257, 204873, 506080) en CIB.
Met enige fierheid presenteren wij u de negende editie van ons magazine 'Vastgoed op een ander niveau'.
U vindt er interessante artikels omtrent verschillende aspecten van vastgoed, maar ook andere lifestyle-thema's komen uitgebreid aan bod. Uiteraard tonen wij u met dit magazine een greep uit ons aanbod, telkens met prachtige foto's bij elke eigendom. Verder een uitgebreide omschrijving die u doet dromen van die ene magnifieke villa of dat uniek gelegen landhuis...

U ontvangt graag een exemplaar?
Stuur gerust een mailtje naar info@dochy.be

We wensen u alvast veel leesgenot,
Het Immo Dochy-team